PowderBrows

Een mooie zachte schaduw achter de eigen wenkbrauwhaartjes. Dit is wat er met de behandeling PowderBrows wordt gecreëerd. Deze schaduw wordt gecreëerd middels een dun naaldje dat pigment als kleine pixels in de huid achterlaat.  Deze pixels zie je op de huid als kleine stippeltjes.  Omdat de schaduw laag voor laag wordt opgebouwd, is het mogelijk om een overloop van licht naar donker te realiseren (het Ombré effect). Dit Ombré effect zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Het eindresultaat? Mooie, zachte poederachtige wenkbrauwen met een opgemaakte uitstraling. 

Het zetten van PowderBrows

Eerste behandeling

Het maken van een afspraak

Wil je een afspraak maken? Dan kan je contact opnemen met Pandje 9 via het nummer 0630947555.

Toestemmingsformulier

Wanneer je langskomt voor de behandeling, zal worden gevraagd om een toestemmingsformulier te lezen en deze te ondertekenen. Dit formulier geeft informatie over de behandeling en de mogelijke risico's. Na ondertekening zal er gestart worden met het tekenen van de vorm van de wenkbrauwen. 

Browmapping methode

Dit is een uitmeet techniek voor gelijke wenkbrauwen. Door deze techniek te gebruiken, kan de ideale wenkbrauwvorm worden gecreëerd die ook echt past bij de vorm van jouw gezicht en de vorm van jouw eigen wenkbrauwen. Tijdens het tekenen van de vorm, wordt goed gekeken naar de vorm van jouw eigen wenkbrauwen. Dit houdt in dat er een vorm wordt gecreëerd waar de eigen wenkbrauwhaartjes goed binnen vallen.

Behandeling

Er wordt pas gestart met de behandeling als jij helemaal tevreden bent over de getekende vorm van de wenkbrauwen. Tijdens de behandeling wordt eerst de vorm  heel licht overgetrokken met de naald en pigment. Als de vorm staat, wordt deze gevuld.

Tweede behandeling

Na de eerste behandeling kom je na 5 tot 8 weken terug voor de touch-up behandeling. Tijdens deze behandeling kijken we samen naar hoe de wenkbrauwen zijn genezen en wordt er nogmaals over de gecreëerde pixels heen gegaan om de vorm en kleur goed te bevestigen. De intensiteit van de kleur van de pigment zal tijdens de genezing 40% tot 60% afnemen.  

Extra informatie

  • Drink en gebruik het dagdeel voor de behandeling het liefst geen koffie, thee, alcohol en drugs.
  • Graag de wenkbrauwen een aantal weken voor de behandeling niet epileren, dit doen wij indien nodig tijdens de eerste behandeling.
  • De behandeling doet geen pijn. De irritatie die soms wordt ervaren is te vergelijken met het epileren van de wenkbrauwen.
  • Sporten en het dragen van make up is vanaf 10 dagen na de behandeling weer mogelijk.
  • Na de behandeling kun je gewoon weer verder met je dagelijkse planning. De huid rondom de wenkbrauwen kan tijdens de behandeling een beetje rood worden maar dit trekt na een half uurtje weer weg.